Hoogtepunten zijn twee grote, zevencijferige deals met banken in de VS voor hun digitale handtekeningen divisie, eSignLive. Een gebruikt het in de cloud voor al hun business units, de ander als oplossing voor het automatiseren van elektronische handtekeningen in maar liefst 2.000 kantoren.

"Onze strategie is dat we onze hardware business ondersteunen en tegelijkertijd de groei stimuleren in software en diensten die de operaties van onze bank- en enterpriseklanten beveiligt", aldus CEO Scott Clements.

VASCO zag alle afdelingen, zowel hardware, software en diensten groeiden maar vooral de laatste twee gaven de beste cijfers aan. Wel zag het bedrijf dit kwartaal de operationele kosten stijgen met 8%, 3% voor de eerste 9 maanden tot respectievelijk bijna 30 miljoen dollar en meer dan 91 miljoen dollar stijgen.

De positieve resultaten zorgen ervoor dat de vooruitzichten voor het hele boekjaar worden aangepast van 180-190 miljoen dollar naar 185 naar 190 miljoen dollar. Ook wordt dit optimisme doorgevoerd voor het operationele inkomen dat in plaats van 1à 5 procent, 6 tot 9 procent zal bedragen.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

Hoogtepunten zijn twee grote, zevencijferige deals met banken in de VS voor hun digitale handtekeningen divisie, eSignLive. Een gebruikt het in de cloud voor al hun business units, de ander als oplossing voor het automatiseren van elektronische handtekeningen in maar liefst 2.000 kantoren."Onze strategie is dat we onze hardware business ondersteunen en tegelijkertijd de groei stimuleren in software en diensten die de operaties van onze bank- en enterpriseklanten beveiligt", aldus CEO Scott Clements.VASCO zag alle afdelingen, zowel hardware, software en diensten groeiden maar vooral de laatste twee gaven de beste cijfers aan. Wel zag het bedrijf dit kwartaal de operationele kosten stijgen met 8%, 3% voor de eerste 9 maanden tot respectievelijk bijna 30 miljoen dollar en meer dan 91 miljoen dollar stijgen.De positieve resultaten zorgen ervoor dat de vooruitzichten voor het hele boekjaar worden aangepast van 180-190 miljoen dollar naar 185 naar 190 miljoen dollar. Ook wordt dit optimisme doorgevoerd voor het operationele inkomen dat in plaats van 1à 5 procent, 6 tot 9 procent zal bedragen.In samenwerking met Dutch IT-Channel.