Het probleem dook vorige week op na updates die tijdens Patch Tuesday werden uitgestuurd. Daardoor kregen sommige gebruikers de foutmelding 'APC_INDEX_MISMATCH' tijdens een blauw crashscherm (BSOD). De problemen doken op bij netwerkprinters van onder meer Ricoh, Kyocera en Dymo.

Tegenover Bleeping Computer bevestigt Microsoft het probleem. Het bedrijf belooft tegen volgende week een oplossing maar komt nu al met een voorlopige manier om het euvel te verhelpen. Die bestaat er onder meer uit om een driver voor universal printing te verwijderen. Het bedrijf heeft ook een video waarin de technische uitleg wordt gedemonstreerd.

Een alternatieve oplossing is om de updates van Patch Tuesday weer te verwijderen, maar dat houdt veiligheidsrisico's in.

Het probleem dook vorige week op na updates die tijdens Patch Tuesday werden uitgestuurd. Daardoor kregen sommige gebruikers de foutmelding 'APC_INDEX_MISMATCH' tijdens een blauw crashscherm (BSOD). De problemen doken op bij netwerkprinters van onder meer Ricoh, Kyocera en Dymo.Tegenover Bleeping Computer bevestigt Microsoft het probleem. Het bedrijf belooft tegen volgende week een oplossing maar komt nu al met een voorlopige manier om het euvel te verhelpen. Die bestaat er onder meer uit om een driver voor universal printing te verwijderen. Het bedrijf heeft ook een video waarin de technische uitleg wordt gedemonstreerd.Een alternatieve oplossing is om de updates van Patch Tuesday weer te verwijderen, maar dat houdt veiligheidsrisico's in.