Een aandeel WeTransfer gaat tussen de 17,50 euro en 20,50 euro kosten. WeTransfer geeft voor 125 miljoen euro nieuwe aandelen uit, minder dan de 160 miljoen euro die vorige week werd genoemd. Het bedrijf wil met het opgehaalde geld zijn verdere groei financieren, onder meer via overnames.

WeTransfer biedt zijn bestandenverstuurdienst gratis aan met reclame, maar heeft ook een abonnementsmodel voor al zijn diensten samen, waaronder ook een online aantekeningenblok en presentatiemodellen. WeTransfer heeft 87 miljoen gebruikers en 387.000 abonnees. Techaandelen beleven een slechte start van het jaar. Dat komt onder meer doordat de rentes op obligaties aan het stijgen zijn, waardoor veel beleggers zich afkeren van de meer risicovolle aandelen.

Een aandeel WeTransfer gaat tussen de 17,50 euro en 20,50 euro kosten. WeTransfer geeft voor 125 miljoen euro nieuwe aandelen uit, minder dan de 160 miljoen euro die vorige week werd genoemd. Het bedrijf wil met het opgehaalde geld zijn verdere groei financieren, onder meer via overnames. WeTransfer biedt zijn bestandenverstuurdienst gratis aan met reclame, maar heeft ook een abonnementsmodel voor al zijn diensten samen, waaronder ook een online aantekeningenblok en presentatiemodellen. WeTransfer heeft 87 miljoen gebruikers en 387.000 abonnees. Techaandelen beleven een slechte start van het jaar. Dat komt onder meer doordat de rentes op obligaties aan het stijgen zijn, waardoor veel beleggers zich afkeren van de meer risicovolle aandelen.