HP meldt in een verklaring: 'Onze raad van bestuur zal het aanbod zorgvuldig evalueren om de handelwijze te bepalen die volgens de raad in het belang is van het bedrijf en alle HP-aandeelhouders'.

Xerox-topman John Visentin stelt dat er sprake is van een mooi bod. 'Aandeelhouders van HP ontvangen 27 miljard dollar aan directe, vooraf beschikbare contanten. Ze behouden daarbij een langetermijnpotentiëring (LTP, nvdr) door aandelenbezit in een gecombineerd bedrijf, met een grotere vrije kasstroom om te investeren in groei en rendement voor de aandeelhouders.' Het bod van Xerox vervalt op 21 april.

In samenwerking met Dutch IT-Channel

HP meldt in een verklaring: 'Onze raad van bestuur zal het aanbod zorgvuldig evalueren om de handelwijze te bepalen die volgens de raad in het belang is van het bedrijf en alle HP-aandeelhouders'.Xerox-topman John Visentin stelt dat er sprake is van een mooi bod. 'Aandeelhouders van HP ontvangen 27 miljard dollar aan directe, vooraf beschikbare contanten. Ze behouden daarbij een langetermijnpotentiëring (LTP, nvdr) door aandelenbezit in een gecombineerd bedrijf, met een grotere vrije kasstroom om te investeren in groei en rendement voor de aandeelhouders.' Het bod van Xerox vervalt op 21 april.In samenwerking met Dutch IT-Channel