Alhoewel YouTube nog altijd zeer populair is, worden er ook steeds meer video's afgespeeld bij concurrenten. Sinds Facebook het mogelijk maakt om te livestreamen maakt dit een steeds grotere groei door en ook Snapchat doet het goed met video's. Op beide platformen zouden de jongste maanden zelfs dagelijks meer video's afgespeeld worden dan het voor video gemaakte YouTube.

Google zou daarom met YouTube Connect een concurrent voor die platformen willen bouwen waar livestreamen al mogelijk is, schrijft Venturebeat. Video's zijn dan zowel live in de app te bekijken als op het bijbehorende YouTubekanaal. Op dit moment is het al wel mogelijk om op YouTube te livestreamen, maar dit moet vanaf je PC, wat het onderweg zeer onhandig maakt.

Alhoewel YouTube nog altijd zeer populair is, worden er ook steeds meer video's afgespeeld bij concurrenten. Sinds Facebook het mogelijk maakt om te livestreamen maakt dit een steeds grotere groei door en ook Snapchat doet het goed met video's. Op beide platformen zouden de jongste maanden zelfs dagelijks meer video's afgespeeld worden dan het voor video gemaakte YouTube.Google zou daarom met YouTube Connect een concurrent voor die platformen willen bouwen waar livestreamen al mogelijk is, schrijft Venturebeat. Video's zijn dan zowel live in de app te bekijken als op het bijbehorende YouTubekanaal. Op dit moment is het al wel mogelijk om op YouTube te livestreamen, maar dit moet vanaf je PC, wat het onderweg zeer onhandig maakt.