Er komt een nieuwe investeringsronde voor Zentrick. Dat vertelde mede-oprichter Pieter Mees tijdens een presentatie bij BelCham in New York waar de start-up ook huist. Met de huidige financiering kan Zentrick nog tot in de tweede helft van volgend jaar doorgaan. Het werd in 2010 opgericht door Pieter Delbeke, Frederik Neus en dus Pieter Mees. Het bedrijf telt inmiddels 17 medewerkers.

Zentrick zorgt voor bijkomende aanklikbare informatie op videofilmpjes. De Wall Street Journal zag daardoor de tijd die lezers op de website doorbrengen met een factor zes toenemen. Andere klanten zijn Unilever en Nissan.

Er komt een nieuwe investeringsronde voor Zentrick. Dat vertelde mede-oprichter Pieter Mees tijdens een presentatie bij BelCham in New York waar de start-up ook huist. Met de huidige financiering kan Zentrick nog tot in de tweede helft van volgend jaar doorgaan. Het werd in 2010 opgericht door Pieter Delbeke, Frederik Neus en dus Pieter Mees. Het bedrijf telt inmiddels 17 medewerkers.Zentrick zorgt voor bijkomende aanklikbare informatie op videofilmpjes. De Wall Street Journal zag daardoor de tijd die lezers op de website doorbrengen met een factor zes toenemen. Andere klanten zijn Unilever en Nissan.