De Goedt, die sinds 2013 ceo is bij Getronics Belux, trekt uit eigen beweging een streep onder zijn carrière bij de ict-dienstverlener. Hij gaat Wolters Kluwer straks bijstaan met zijn applicatiebusiness.

Marc Dick, de huidige cfo bij Getronics Belux, zal tijdelijk de plaats van De Goedt innemen als ceo, al is het wel de bedoeling dat Dick cfo blijft binnen de organisatie, en dat hij snel zal worden opgevolgd. De zoektocht naar een nieuwe ceo is intussen al ingezet.

Sales Manager Erik Francq, die actief was in de commerciële sectoren, wordt chief sales officer. Zo treedt hij toe tot het Senior Leadership Team binnen de organisatie.

De integratie van de Colt Managed Cloud business bij Getronix Belux gaat gewoon verder zoals voorzien.

De Goedt, die sinds 2013 ceo is bij Getronics Belux, trekt uit eigen beweging een streep onder zijn carrière bij de ict-dienstverlener. Hij gaat Wolters Kluwer straks bijstaan met zijn applicatiebusiness. Marc Dick, de huidige cfo bij Getronics Belux, zal tijdelijk de plaats van De Goedt innemen als ceo, al is het wel de bedoeling dat Dick cfo blijft binnen de organisatie, en dat hij snel zal worden opgevolgd. De zoektocht naar een nieuwe ceo is intussen al ingezet. Sales Manager Erik Francq, die actief was in de commerciële sectoren, wordt chief sales officer. Zo treedt hij toe tot het Senior Leadership Team binnen de organisatie.De integratie van de Colt Managed Cloud business bij Getronix Belux gaat gewoon verder zoals voorzien.