Kris Poté is van opleiding romanist, filosoof en managementdeskundige van de KU Leuven. Hij startte zijn loopbaan bij de overheid, onder andere als directeur van het Cultureel Jeugdpaspoort om in 1993 bij EDS België te belanden als marketing communications manager. In 1999 stapte hij over naar Ernst & Young Consultants waar hij bestuurder-directeur werd, om vervolgens vice president te worden bij Cap Gemini Ernst & Young België/Luxemburg en Capgemini Belgium/Luxembourg.

Dirk Debraekeleer begon zijn loopbaan in 1983 bij Dolmen Computer Applications waar hij verschillende technische, sales en managementfuncties uitoefende. Vandaag is hij Vice President Sales & Marketing bij RealDolmen.

Bart Van den Daele, industrieel ingenieur elektromechanica, kwam in 1994 als systeemingenieur bij EDS terecht. Twee jaar later stapte hij over naar Lotus en in 2004 naar IBM Global Services. Vandaag is hij als vice president van IBM Global Technology Services voor België en Luxemburg verantwoordelijk voor strategische outsourcing.

Jef Loos richtte na vijf jaar Digital de Belgische poot van Gartner op waar hij uiteindelijk verantwoordelijk werd voor de Benelux en Frankrijk en onderscheiden werd als ‘best worldwide manager’. Na tien jaar Gartner zette hij in 2003 EquaTerra België en Luxemburg op (het vroegere Morgan Chambers). Als directeur Belux publiceerde hij meerdere onderzoeken over sourcing en outsourcing.

Gerrit Liebens kan terugkijken op een carrière van meer dan 20 jaar in de it-industrie, voornamelijk in de sourcingmarkt. Als directeur van Gartner Consulting in België concentreert hij zich vandaag vooral op de sourcing lifecycle en it-dienstenmarkt.

Eric Van Bael startte zijn loopbaan bij de Kredietbank maar ging kort na de start van EDS in België hier als systems engineer aan de slag. Hij vervulde een aantal managementfuncties in Groot-Brittannië en Duitsland alvorens European Plant Systems Manager voor General Motors Europe te worden. In 1999 werd hij verantwoordelijk voor de sectoren overheid, telecommunicatie en industrie van EDS Belgium waar hij eind 2006 afgevaardigd bestuurder werd. Na de overname van EDS door HP werd Eric country manager van EDS.

Hema Kiran Gupta is bachelor of Technology in Computer Sciences van Mangalore University in India. Hij ging in 1993 aan de slag bij Tata Consultancy Services waarvoor hij meteen een aantal opdrachten in Europa vervulde (Groot-Brittannië, Zwitserland, België, Nederland en Luxemburg). Na 18 jaar it is Kiran vandaag country manager van TCS België.

Jean-Marc Boxus ging in 2000 in dienst van Accenture waar hij vandaag als senior executive binnen de outsourcing practice verantwoordelijk is voor alle applicatie-outsourcingcontracten in België en Luxemburg. Voordien leverde hij advies rond systeemintegratie, het opzetten van offshore delivery modellen en de reorganisatie van it-afdelingen bij grote financiële dienstverleners.

Kathleen Maes buigt zich als secretaris LBC-NVK al een aantal jaren over de it-sector.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content