Hoe zit dat nu met ICT in ons land?

Hoe staat het nu met ICT in België? Wat zijn de trends die er toe doen? Hoe zit dat met de ICT-werkgelegenheid in ons land? En wat is nu de echte impact van covid-19? Data News maakt een stand van zaken op.

U heeft de cartoon de afgelopen maanden ongetwijfeld ergens zien passeren: geen grootse strategische meerjarenplanningen van de CIO maar corona is diegene die de digitale transformatie definitief in gang heeft geduwd. Het is een cartoon – en zoals in elke goeie cartoon zit er een pijnlijke kern van waarheid in de prenten – maar is er überhaupt wel sprake van een massale digitale transformatie?

In deze ICT Guide maken we een stand van zaken op, specifiek voor België. Verspreid over een aantal artikelen hopen we u een overzicht te geven van hoe ICT in ons land er nu precies voor staat. Traditioneel serveren we u in deze special ook een overzicht van de belangrijkste ICT-bedrijven en – leveranciers en hun specifieke expertise in software, hardware en /of services. Dat overzicht vindt u voortaan uitsluitend online terug op onze website. Een extra voordeel is dat de gegevens van ICT-leveranciers – vendors, distributeurs en resellers – er permanent up-to-date gehouden worden.

Alle bedrijven in de database zijn ook gekoppeld aan die van onze partner Trends Top om er een nog beter werkinstrument van te maken. Zo kan u eenvoudig doorklikken om naast de expertise van een bedrijf ook de zakelijke en financiële gegevens op te vragen zoals directieleden, omzetcijfers of de sociale balans. De nieuwe ICT Guide database is een dynamisch instrument. Bedrijven kunnen er op elk moment zelf hun gegevens controleren, bijwerken en up-to-date houden. De bedoeling is om in de toekomst ook regelmatig de verschillende categorieën en onderverdelingen bij te werken in functie van de marktevolutie.

Hoe zit dat nu met ICT in ons land?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content