ICT Guide listing vindt u online

Bent u in deze ICT Guide op zoek naar de traditionele listing? Die vindt u voortaan online mét extra analysemogelijkheden.

In deze ICT Guide maken we een stand van zaken op rond digitalisering aan de hand van onze eigen enquête. Traditioneel serveren we u in deze special ook een overzicht van de belangrijkste ICT-bedrijven en – leveranciers en hun specifieke expertise in software, hardware en /of services. Dat overzicht vindt u voortaan uitsluitend online terug op onze website. Een extra voordeel is dat de gegevens van ICT-leveranciers – vendors, distributeurs en resellers – er permanent up-to-date worden gehouden.

Alle bedrijven in de database zijn ook gekoppeld aan die van onze partner Trends Business Information om er een nog beter werkinstrument van te maken. Zo kan u eenvoudig doorklikken om naast de expertise van een bedrijf ook de zakelijke en financiële gegevens op te vragen zoals directieleden, omzetcijfers of de sociale balans. De nieuwe ICT Guide database is een dynamisch instrument. Bedrijven kunnen er op elk moment zelf hun gegevens controleren, aanpassen en up-to-date houden. De bedoeling is om in de toekomst ook regelmatig de verschillende categorieën en onderverdelingen bij te werken in functie van de marktevolutie.

Het meest actuele ICT Guide overzicht vindt u voortaan dus het hele jaar door op http://ictguide.datanews.be. Of als u dit artikel op papier leest: scan de QR-code en u zit onmiddellijk op de juiste plaats. Staat uw bedrijf nog niet in de ICT Guide database? Onder het tabblad ‘Registrations’ kan u altijd uw bedrijf toevoegen. Bij problemen of vragen kan u ook terecht op dnguides@datanews.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content