HARDWARE Drie toestellen voor Microsoft Office Communications Server 2007 van Polycom

Polycom introduceert drie voip-toestellen die een brede ondersteuning bieden voor Microsoft Office Communications Server 2007. De Polycom CX200 Desktop Phone is een usb handset met High Definition Voice technologie. Deze Full Duplex speakerphone heeft een aansluiting voor een headset. De Polycom CX400 Cordless Phone is een draadloos toestel dat communiceert met een desktopbasisstation dat via usb is aan te sluiten. Deze usb handset heeft een bereik van tien meter en een beltijd van tien uur zonder opladen. De CX700 IP Phone, het toptoestel uit de CX-reeks, is een standalone ip-toestel met een kleurenscherm, usb- en Ethernet-poorten en een biometrische vingerafdruklezer voor beveiliging.

http://www.polycom.com/

Kleurenprinter voor kleine werkgroepen

De nieuwe OKI C3450n netwerkkleurenprinter biedt een afdruksnelheid van 16 pagina’s per minuut (ppm) in kleur en 20 pagina’s ppm in zwartwit. De eerste afdruk in kleur en mono is klaar na tien minuten. De printer heeft een maximale werkbelasting van 35.000 pagina’s per maand. De C3450n werkt met OKI’s unieke single-pass digitale LED-technologie en maakt gebruik van OKI’s microfine High Definition Toner en ProQ2400 Multilevel-technologie. In de Photo Enhance-mode kan deze LED-printer volgens de fabrikant zelfs foto’s van hoge kwaliteit op gewoon papier afdrukken. De C3450n kan bovendien vele soorten drukwerk aan.

http://www.oki.be/

Op flash gebaseerde PCI express module verbetert prestaties pc’s

SanDisk Corporation kondigt Vaulter Disk aan. Deze op flash gebaseerde PCI Express module werkt samen met de harde schijf van een pc om het besturingssysteem en applicaties sneller op te starten en bestanden sneller op te slaan, wat resulteert in betere prestaties. Het geheugen van de Vaulter Disk is voldoende groot om er het besturingssysteem van de pc en optionele gebruikersinformatie in op te slaan. De SanDisk Vaulter Disk zal begin volgend jaar als OEM product worden geleverd in capaciteiten tussen de 8 GB en de 16 GB.

http://www.sandisk.com

SOFTWARE Nieuwe service verlicht het bedrijfsnetwerk

Interoute Express is een nieuwe service waarmee grote bestanden verstuurd kunnen worden zonder dat de inbox van de ontvanger belast wordt. De toepassing werkt op iedere pc. De bestanden worden verzonden en opgeslagen via het online distributieplatform van Interoute en kunnen worden gedownload wanneer de ontvanger dat wil. De ontvanger krijgt een link waar hij de bijlage(n) kan downloaden. Bijkomend voordeel is dat grote bijlagen niet langer worden tegengehouden door de mailserver van de ontvanger.

http://www.interoute.be/

Nieuwe versie van Microsofts ontwikkelomgeving

Microsoft zal op 27 februari 2008 de nieuwe editie van Visual Studio officieel voorstellen, maar het product is nu al beschikbaar. De nieuwe editie van de ontwikkelomgeving biedt volgens Microsoft meer dan 250 nieuwe functies. Programmeurs kunnen naast toepassingen voor Windows Vista, Windows Server en Office ook webapplicaties ontwikkelen door de ondersteuning voor ASP. NET Ajax. Een belangrijke toevoeging is LINQ of Language Integrated Query, dat de toegang tot gegevens voor ontwikkelaars eenvoudiger moet maken.

http://www.microsoft.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content