1 miljoen euro vers geld voor ADAM software

Het Oost-Vlaamse softwarebedrijf ADAM Software heeft een kapitaalronde van 1 miljoen euro afgerond. Arkafund is de weldoener van dienst.

Het Oost-Vlaamse softwarebedrijf ADAM Software heeft een kapitaalronde van 1 miljoen euro afgerond. Arkafund is de weldoener van dienst.

ADAM Software is gespecialiseerd in “digital asset management”, kortweg DAM genoemd. Dat is een verzamelnaam voor het beheer van digitale informatie, bestanden en processen.

“Mede dankzij de geloofwaardigheid die we hebben opgebouwd met klanten zoals Microsoft, Corporate Express of Warner Bros., kunnen we de middelen van onze kapitaalronde zo goed als volledig besteden aan onze internationale uitbouw en lokale aanwezigheid”, legt Pieter Casneuf van ADAM Software uit. “Wij vonden hiervoor een ‘perfect fit’ binnen de strategie van Arkafund, en meer specifiek binnen de globale doelstellingen van ARKimedes-fondsen die de Vlaamse regering in het leven heeft geroepen.”

En ook tevredenheid bij Arkafund natuurlijk: “Bij ADAM Software vonden we een sterk team met een uitzonderlijke toekomstvisie dat ervoor gezorgd heeft dat ADAM Software vandaag een wereldwijde speler is in een expansieve markt”, aldus bestuurder Thierry Geerts. “Met deze kapitaalsverhoging geven we ADAM Software de middelen om haar internationale ambities waar te maken.”

Bron: Belga

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content