ACA IT-Solutions naar drie kantoren dankzij forse groei

De nieuwe vestiging van ACA IT-Solutions in Hasselt. © DN
Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

IT-dienstenleverancier ACA IT-Solutions heeft het afgelopen jaar intrek genomen in 2 nieuwe kantoren en zal nu ook de hoofdvestiging in Hasselt verhuizen naar een andere, ruime locatie in de stad.

ACA IT-Solutions heeft doorheen de jaren een fors groeitraject afgelegd. Het gevolg is dat het aantal medewerkers sterk is toegenomen, tot ongeveer 140 in totaal wat extra kantoorruimte noodzakelijk maakt. Het nieuwe hoofdkantoor biedt bovendien extra mogelijkheden om de gewijzigde interne organisatie verder te ontplooien.

Als nieuwe hoofdkantoor heeft ACA IT-Solutions gekozen voor een mooie zichtlocatie aan de Grote Ring van Hasselt. “Boven de Volkswagen-garage van Delorge aan de Herckenrodesingel, vlakbij de kantoren van Het Belang van Limburg, hebben we een prachtige ruimte gevonden die we volledig naar onze eigen wensen kunnen inrichten,” vertelt ceo Ronny Ruyters. “Einde maart moet alles klaar zijn. Het hele team kijkt erg naar uit naar de nieuwe werkomgeving.”

“We denken in 2016 opnieuw zo’n 50 nieuwe medewerkers aan te werven”, aldus Ronny Ruyters. “Die groei moeten we in de nieuwe faciliteiten kunnen opvangen. Tegen het einde van 2019 schatten we met 300 collega’s te zijn om onze klanten te kunnen bedienen. De toekomst zal uitwijzen waar we al deze mensen een comfortabele werkplek kunnen aanbieden.”

In samenwerking met Dutch IT-channel

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content