Adam Savage van Mythbusters over hoe hij problemen oplost

Adam Savage van Mythbusters praat over hoe hij problemen oplost. Vooral de vraag- en antwoordsessie achteraf is onderhoudend.

Adam Savage van Mythbusters praat over hoe hij problemen oplost. Vooral de vraag- en antwoordsessie achteraf is onderhoudend.

Problemen oplossen en informatica gaan hand in hand. Maar hoe pak je dat nu het best aan, probleemoplossing? Adam Savage wordt dagelijks met alle denkbare problemen geconfronteerd tijdens de voorbereiding en de opnames van het populaire tv-programma Mythbusters. In dat programma worden allerlei mythes en legendes getest op hun waarheidsgehalte. Maar bij het ontwerpen van die tests gaat er al eens iets mis. In mei hield hij daarover een praatje. Op Youtube vind je allerlei uittreksels, zoals deze over hoe hij ongewild een elektrische shock van 100.000 Volt kreeg:


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenDe volledige video loont de moeite, maar duurt wel bijna een uur. Vooral de vraag- en antwoordsessie na afloop is grappig.

Of de duivel ermee gemoeid is, werden wijzelf met onderstaand probleem geconfronteerd toen we deze video wilden bekijken:
!! itfd_savage_flashcrash.png

Hoe we dit probleem hebben opgelost? Browser herstarten en de video opnieuw opstarten…

Partner Content