Adam Software werkt nauwer samen met EskoArtwork

Bruno Leijnse Redacteur bij Trends

Adam Software uit Gent wordt een buddy van zijn veel grotere overbuur, EskoArtwork.

Adam Software uit Gent wordt een buddy van zijn veel grotere overbuur, EskoArtwork. Het partnerschap werd al lang verwacht omdat de twee complementaire producten maken.

EskoArtwork is een wereldleider in het ontwerp van verpakkingen. Adam Software is een startup in oplossingen voor het beheer van ‘digitale activa’ – teksten, beelden, illustraties, brochures, ontwerpen en dergelijke. De twee bedrijven aan de Kortrijksesteenweg in Sint-Denijs-Westrem gaan hun capaciteiten nu onder meer bundelen in het WebCenter van EskoArtwork, een online oplossing voor werkstroombeheer bij verpakkingsontwerp.

Volgens gedelegeerd bestuurder Pieter Casneuf van Adam Software verkort de samenwerking de ontwikkelingstijden aanzienlijk. De eerste oplossingen op basis van de partnerschap komen deze zomer al op de markt, laat Adam Software weten.

De Belgische vennootschap Adam Software nv publiceert geen omzetcijfer, wel een brutomarge. Die ging in 2009 vier keer hoger tot 1,3 miljoen euro. Er was een nettowinst van bijna 100.000 euro na een verlies van 844.000 euro in 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content