Anonymous verklaart opnieuw de oorlog aan Donald Trump

Donald Trump © Reuters

Hackerscollectief heeft een grootschalige aanval op Donald Trump aangekondigd. Op 1 april moet de Republikeinse presidentskandidaat aangevallen worden vanuit alle hoeken van de wereld.

Nadat Anonymous in december al verschillende websites van Trump platlegden, omdat hij moslimhaat zou verspreiden, gaat het hackerscollecties nu voor een nog grotere aanval. Op 1 april zal D-day zijn voor de Republikeinse presidentskandidaat. Anonymous heeft in een video met het bekende beeld van een Guy Fawkesmasker Trump gewaarschuwd.

‘Geachte Donald Trump, we houden u al een tijd in de gaten en zien verontrustende dingen’, begint de video. Gevolgd door een aantal controversiële momenten uit de campagne van Trump. Degene achter het Fawkesmasker noemt Trump haatdragend en roept mensen op de wapens op te pakken. ‘Onderzoek wat hij over zichzelf niet bloot wil leggen, wat het publiek niet mag weten. We hebben jullie nodig om zijn campagne te ontmantelen en zijn merk te saboteren.’

De groep is van plan om door middel van DDoS aanvallen de websites van Donald Trump op 1 april plat te leggen. Met zo’n aanval worden websites overladen met pakketjes informatie, waardoor hij overbelast raakt. Hierdoor gaat hij uiteindelijk offline.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(WK)

Partner Content