Auctelia haalt 800.000 euro op

Het zakelijke veilingplatform voor industriële machines haalt extra investeringen op om te groeien in Vlaanderen en daarbuiten.

Auctelia is een platform waar bedrijven professionele en industriële apparatuur kunnen veilen. Het bedrijf ondersteunt de aanbieders in zaken als prijsbepaling, ophaling en het online zetten en overschreed recent de kaap van 35.000 gebruikers.

De investering van 800.000 euro is afkomstig van Internet Attitude en Inventures. “Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met de invoering van een nieuwe strategie, die enerzijds is gericht op de optimalisatie van ons concept en anderzijds op de versterking van onze aanwezigheid in de buurlanden en in Vlaanderen door middel van werving, de ontwikkeling van ons magazijn in Genk en de opening van een tweede in Kortrijk,” verduidelijkt ceo Scott Garlick in een mededeling.

Het veilingplatform heeft zijn wortels in Mont-Saint-Guibert en werd in 2009 opgericht door Christophe Ledur en François Bellot. In 2013 nam Garlick het roer over als ceo. Hij is onder meer bekend als de marketingdirecteur van Lernout & Hauspie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content