Base hervormt tariefplannen

Base past een aantal van zijn tariefplannen aan, zo laat de telecomoperator maandag weten. De abonnementen vanaf 25 euro krijgen meer data en de muziekstreamingdienst Spotify Premium wordt een optie bij alle tariefplannen.

Base verdeelt zijn tariefplannen over drie categorieën: mensen die graag bellen, graag surfen of graag alles onbeperkt doen. Vooral de hoeveelheid inbegrepen data van de abonnementen gaat omhoog. Bij de prepaid-formules is dan weer amper data inbegrepen.

Er is nu een Base-abonnement voor 25 euro per maand met 3 GB en 360 belminuten. Bij Proximus krijg je voor die prijs 1 GB en 180 belminuten en bij Mobistar 2 GB en 210 minuten plus onbeperkt bellen naar Mobistar-nummers. Telenet geeft dan weer 2 GB en 300 belminuten voor 20 euro.

De naam Base Check verdwijnt. In sommige van die formules zat een abonnement op de muziekstreamingdienst Spotify. Voortaan wordt Spotify een optie bij alle tariefplannen. Voor 7 euro extra per maand kan de Base-klant Spotify Premium krijgen. Afzonderlijk kost dat abonnement 9,99 euro. (Belga/BO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content