BASF kiest voor Kaspersky Lab

Kaspersky Lab gaat BASF voorzien van beveiligingssoftware. Daartoe werd een vijfjarige overeenkomst gesloten tussen beide bedrijven.

Kaspersky Lab gaat BASF voorzien van beveiligingssoftware. Daartoe werd een vijfjarige overeenkomst gesloten tussen beide bedrijven.

“De software van Kaspersky Lab bleek de meest efficiënte te zijn voor het beschermen van de de it-infrastructuur bij BASF”, zegt Oliver Jeackel-Bender, Senior Specialist voor it security bij het chemieconcern. In totaal zullen meer dan 100.000 systemen worden beveiligd met Kaspersky ‘Work Space Security’.

“We zijn er trots op om BASF als klant te hebben,” reageert Eugene Kaspersky, ceo en medeoprichter van Kaspersky Lab. “Zoals elke grote international, heeft BASF betrouwbare beveiliging nodig voor zijn it-infrastructuur. Het verheugt ons dan ook dat het concern gekozen heeft voor ons als wereldwijde partner.”

Kaspersky Work Space Security moet voor een complete beveiliging tegen alle soorten dreigingen zorgen. Naast de beveiliging tegen malware, phishing en hackers, biedt de software ook een firewall. Daarnaast zal de randapparatuur, zoals USB-sticks en externe harde schijven, worden beveiligd. Er zijn individuele Maintenance Service Agreements (MSA’s) opgesteld om de werknemers van BASF de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content