Belgische Fujitsu spin-off CHRLY breidt uit naar de buurlanden

De general manager van CHRLY, Maxime Cools. © CHRLY
Michel van der Ven
Michel van der Ven Technologiejournalist bij Data News.

De start-up CHRLY breidt zijn activiteiten uit naar Nederland en Luxemburg. Het IT-recruitmentbureau dat door Fujitsu Belgium werd opgericht, wil op korte termijn vijftig extra consultants aan boord halen. Tot nu toe was CHRLY alleen actief in België en Portugal.

CHRLY werd in 2021 opgericht door Fujitsu Belgium, dat meer wilde inzetten op recruitment. Het in Antwerpen gevestigde bedrijf helpt niet alleen bij het vinden van kandidaten, maar biedt ook tijdelijk versterking aan de recruitmentafdeling van een organisatie, zowel in-house als op afstand. Daarnaast investeert CHRLY in jong talent en blijft het kandidaten continu opleiden.

Benelux

De IT-recruiter richt zich op een breed scala aan IT-profielen, onder meer op ServiceNow, Application Management en Infrastructure. General manager Maxime Cools ziet veel kansen voor CHRLY als Benelux-organisatie. ‘De uitbreiding komt op een logisch moment, want we krijgen al veel vraag vanuit Nederland’, klinkt het.

CHRLY telt vandaag zo’n 150 consultants en stelt zich ten doel om binnen een jaar uit te breiden naar 200 medewerkers in de Benelux.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content