CheckHub haalt miljoen euro op

© Getty
Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

CheckHub, een Brusselse start-up die alle processen rond documenten stroomlijnt, heeft een nieuwe financieringsronde van 1 miljoen euro afgerond.

De financieringsronde wordt geleid door de bestaande aandeelhouder Cofinpar. Daarnaast stapt ook de meerderheid van de andere bestaande aandeelhouders opnieuw in, samen met drie nieuwe investeerders waaronder een business angel van BAN Flanders. De co-founders Laurent Parmentier, Edouard d’Ursel en Peter Van Heeke (CEO) willen met het extra kapitaal enerzijds hun diensten verder ontwikkelen en anderzijds ook verder internationaal doorgroeien.

Het CheckHub-team. © CheckHub

De in 2015 opgerichte start-up zet in op een Software-as-a-Service (SaaS) model waarmee het de uitwisseling van alle documenten tussen personeelsleden, klanten en burgers vereenvoudigt en de nodige flows optimaliseert. CheckHub mikt op bedrijven, overheidsinstellingen en specifieker ook op ziekenhuizen. Europa Ziekenhuizen, UZ Antwerpen en het Erasmus Ziekenhuis zijn bijvoorbeeld klant. Aan bedrijvenkant staan in de portfolio uitzendkantoren zoals Randstad, Trixxo en ASAP. Voor een gemiddelde klant worden maandelijks tussen de 10.000 en 50.000 documenten op een geautomatiseerde manier uitgewisseld en verwerkt, aldus CheckHub zelf.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content