Colruyt stapt in betaalapp Digiteal

Digiteal, een start-up uit Waals-Brabant die met een app het beheer en de betaling van facturen wil vereenvoudigen, heeft ruim 3,5 miljoen euro kapitaal opgehaald. Supermarktketen Colruyt en de kredietverzekeringsgroep Credendo worden aandeelhouders.

Het fintechbedrijf kreeg in 2017 een erkenning als betaalinstelling van de Nationale Bank. Met zijn app kunnen ondernemingen en klanten al hun facturen samen beheren en betalen via hun comuter, tablet of smartphone. Met de nieuwe aandeelhouders en het extra geld hoopt Digiteal ‘onze marketing en onze ontwikkelingen te versnellen en ons team te versterken om onze Belgische en Europese klanten en partners tevreden te stellen’, klinkt het in een persbericht.

‘Bij Colruyt Group zoeken we continu naar oplossingen die het leven van onze klanten gemakkelijker maken en, kortom, hen eenvoud bieden in de retail. De applicatie van Digiteal speelt in op deze behoefte op het gebied van betalen’, luidt het dan weer bij de retailer. Naar aanleiding van de kapitaalverhoging stappen twee aandeelhouders, EASI en LeanSquare (Noshaq), uit het bedrijf.

Partner Content