Hasseltse incubator opent zijn deuren

Na een succesvolle start in Antwerpen opent de incubator van KBC ook in Hasselt zijn deuren; Dit in samenwerking met Mobile Vikings en LRM.

Na een succesvolle start in Antwerpen opent de incubator van KBC ook in Hasselt zijn deuren; Dit in samenwerking met Mobile Vikings en LRM. In januari schreef Data News al hoe startit@KBC, eenincubator in de Antwerpse Boerentoren, al snel zou uitbreiden naar de Corda Campus in Hasselt. In februari ging er een testfase van start maar vanaf nu staat de deur open voor meerdere jonge bedrijven. Zij kunnen zich inschrijven op startit.be. In totaal is er plaats voor een dertigtal starters.

Zowel KBC, Mobile Vikings als de Limburgse Reconversiemaatschappij (LRM) geven hun ondersteuning aan de leden van de incubator. Het gaat dus enerzijds om een gratis werkplek met voldoende ondersteuning, maar minstens even belangrijk is de focus op samenwerking en het laten ontstaan van netwerken tussen jonge en ervaren bedrijven.

“In de recent opgerichte Corda Incubator wordt niet geklaagd over falen of economisch moeilijke omstandigheden,” zegt Patrick Kestens, ceo van Corda Incubator. ” Integendeel, door de samenwerking met KBC Startit, LRM en Mobile Vikings werken we vol vuur verder aan de vooruitgang, de groei en het succes van onze startende innovatieve ondernemers.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content