iText opent kantoor in Azië en tekent overeenkomst met eerste partner in Singapore

Ingeborg Willaert en Bruno Lowagie © Thomas De Boever
Frederik Tibau expert Digital Innovation & Growth bij Agoria

iText, een Vlaamse wereldspeler op het vlak van programmeerbare PDF-software, opent een kantoor in Singapore om van daaruit de Aziatische markt te kunnen veroveren.

Door het openen van een kantoor in Singapore (voorlopig nog in de kantoren van iMinds in Singapore) zal iText zijn Aziatische klanten beter kunnen bedienen, en gerichter kunnen inspelen op nieuwe opportuniteiten.

iText nam deel aan het Go Global-programma van iMinds, een programma dat middelen, coaching en begeleiding-op-maat voorziet voor Belgische tech bedrijven die internationale groei ambiëren.

“De ondersteuning vanuit iMinds is belangrijk voor onze uitrol in Azië”, oppert oprichter van iText Bruno Lowagie. “Singapore huisvest heel wat potentiële iText-klanten, en de regio draagt het potentieel in zich om een belangrijke succesfactor worden in onze wereldwijde groei.”

iText kondigt meteen ook een overeenkomst aan met zijn eerste partner in Singapore. Het gaat om LEAPP Pte. Ltd. – een bedrijf dat mobiele applicaties ontwikkelt, en dat de iText-oplossingen in Singapore zal resellen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content