Knowledge Plaza op Social Now in Amsterdam

De Belgische enterprise social networking-specialist Knowledge Plaza tekent present op de Social Now-conferentie, begin april in Amsterdam. Data News geeft 5 tickets weg voor dat event.

De Belgische enterprise social networking-specialist Knowledge Plaza tekent present op de Social Now-conferentie, begin april in Amsterdam. Data News geeft 5 tickets weg voor dat event. Op Social Now wordt aan verschillende enterprise social networking-verkopers gevraagd om een demo te bouwen rond een gebruikerscase van een fictioneel bedrijf. Onder meer Yammer, Evernote, Zynchro en WigiLabs namen al deel tijdens eerdere edities.

Tijdens de komende editie in Amsterdam, op maandag 7 en dinsdag 8 april, zal ook de Belgische enterprise social networkingspecialist Knowledge Plaza present tekenen, en met een oplossing komen voor de case die centraal staat tijdens het event.

Overigens heeft Data News zo maar even vijf vrijkaarten weg te geven voor Social Now. Een mailtje naar redactie@datanews.be met een antwoord op de vraag in welk land de eerste editie van Social Now georganiseerd werd, volstaat.

Wie eerst komt, eerst maalt.

Partner Content