Lumia 620 is betaalbaar Windows Phone 8-toestel

Frederik Tibau expert Digital Innovation & Growth bij Agoria

Nokia heeft op LeWeb in Parijs de derde telg in zijn Lumia Windows Phone 8 familie voorgesteld, de Lumia 620. Het toestel, dat begin 2013 in de winkel ligt, moet 200 euro gaan kosten.

Nokia heeft op LeWeb in Parijs de derde telg in zijn Lumia Windows Phone 8 familie voorgesteld, de Lumia 620. Het toestel, dat begin 2013 in de winkel ligt, moet 200 euro gaan kosten. De Nokia Lumia 620 heeft een scherm van 3,8 inch met een resolutie van 800×480 pixels. Het toestel heeft een Qualcomm S4 1GHz dual-core processor aan boord, en krijgt standaard 8 gig storage mee. Voorts is er een 5 megapixel camera voorzien op de achterzijde, de voorkant moet het stellen met een eenvoudig VGA-alternatief.

De jongste telg in de Lumia-familie wordt geleverd in 7 kleurtjes, en de covers kunnen gewisseld worden. De smartphone draait uiteraard op Windows Phone 8, en is uitgerust met een NFC-chip.

Volgens vp design bij Nokia Marko Ahtisaari wordt de Lumia 620 alvast het goedkoopste Windows Phone 8-toestel op de markt. In Europa moet het device voor ongeveer 200 euro van eigenaar wisselen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content