Mijn Pop-uprestaurant! verwerkt duizenden online reservaties met Tablebooker

Frederik Tibau expert Digital Innovation & Growth bij Agoria

Tablebooker, de Antwerpse start-up die online reservaties verwerkt, registreerde maandag 9.812 boekingen in de verschillende eethuizen van Mijn Pop-uprestaurant.

Tablebooker, de Antwerpse start-up die online reservaties verwerkt, registreerde maandag 9.812 boekingen in de verschillende eethuizen van Mijn Pop-uprestaurant. “Dankzij dit programma weten we dat ons systeem grote hoeveelheden online-reservaties aankan”, klinkt het. Afgelopen weekend openden de restaurants van het VTM-programma ‘Mijn Pop-uprestaurant!’ de deuren. Iets meer dan een week nadat de reservaties van start gingen, hebben de vijf pop-ups de kaap van 10.000 reservaties bijna bereikt.

Tablebooker, het Antwerpse bedrijfje dat de online reservaties verwerkt, registreerde op maandag 31 maart 2014 exact 9.812 boekingen in de verschillende restaurants. De trend om online te reserveren voor een eetgelegheid is dus ook in de Medialaan geland.

Tablemanager, het professionele reservatiesysteem van Tablebooker, is een initiatief van 5 jonge ondernemers uit de Scheldestad, en wordt momenteel al door zo’n 175 restaurants in België gebruikt.

“Onze klanten kunnen dankzij onze software beter focussen op het leiden van hun restaurant”, vertelt oprichter Steven Schutter . “Tot 50 procent van hun reservaties wordt automatisch verwerkt, wat een enorme tijdswinst betekent. Bovendien zijn ze altijd bereikbaar en zorgt ons platform voor heel wat extra bezoekers.”

Toch verloopt online reserveren niet altijd even soepel. “Wanneer op één moment duizenden mensen een beperkt aantal plaatsen proberen te bemachtigen, moeten de systemen hierop voorzien zijn. Dat is niet eenvoudig en vraagt om serieuze investeringen, ook al zijn die maar voor 1 cruciaal uur nodig. Dankzij VTM weten we nu zeker dat ons systeem het aankan!”


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content