Showpad opent kantoor in Londense ‘Silicon Roundabout’

© web
Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

De Gentse start-up Showpad opent naast de vestiging in San Francisco nu ook een kantoor in Londen. Showpad mikt duidelijk op verdere internationale groei.

Al in februari maakte Showpad duidelijk dat het bedrijf uitbreidingsplannen in het Verenigd Koninkrijk koesterde. Ondertussen is het kantoor in Londen een feit. Timon Rumbold (ex-AtTask: Rumbold was er marketing solutions director voor de emea-regio) wordt managing director van het kantoor dat zowel het Verenigd Koninkrijk als Ierland zal bedienen.

Het nieuwe kantoor ligt trouwens in het bekende ‘Silicon Roundabout’ in het oosten van Londen (‘Shoreditch’) in een buurt die ook wel eens ‘Tech City‘ genoemd wordt en waar starters graag vertoeven. Via het nieuwe kantoor moet de groei in Europa verder versnellen en het klantenbestand internationaliseren.

“In de UK telt Showpad al klanten als Fujifilm, Leica Biosystems, Kingspan, IndigoVision en Siniat”, aldus ceo Pieterjan Bouten.

Showpad telt ondertussen meer dan 700 internationale klanten voor zijn ‘sales enablement’ Software-as-a-Service oplossing. Die moet met name sales- en marketingafdelingen in

staat stellen om sneller en efficiënter te verkopen. Bekende referenties voor het bedrijf dat in 2011 opgestart werd, zijn onder meer Intel, BASF, Siemens, Heineken en Audi.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content