Trakteer uzelf op een gratis speed coaching-sessie

Het Brussels Agentschap voor de Onderneming (BAO) organiseert gratis ‘speed coaching’-sessies voor jonge ondernemers tijdens Ondernemen 2013.

Op 20 en 21 maart vindt de 10e editie van de beurs Ondernemen plaats in Tour & Taxis, een evenement dat is uitgegroeid tot een must voor starters, kmo’s en zelfstandigen. Het Brussels Agentschap voor de Onderneming (BAO) organiseert alvast gratis ‘speed coaching’-sessies voor jonge ondernemers.

Tijdens deze sessies kunnen geïnteresseerden een persoonlijk gesprek voeren met boekhoudkundige, financiële en juridische experts, die verspreid zitten over acht ‘discussietafels’. Enkele van de deelnemers zijn de Balie van Brussel, de Belgische Kamer van Boekhouders, Accountants en Fiscalisten van Brussel en InnovIRIS, de Brusselse organisatie die instaat voor vernieuwing.

Diezelfde experts praten tijdens enkele workshops trouwens ook over thema’s inherent aan het ondernemerschap: hoe stel je een businessplan op, waar vind je financiering en subsidies, waar vind je steun voor innovatie?

De thema’s zijn multidisciplinair, maar technologische start-ups, die wel eens op zoek zijn naar consistente financiering en advies op het vlak van innovatie en internationalisering, vormen een logische doelgroep. Het Microsoft Innovation Center grijpt de beurs trouwens aan om er de finale van zijn Boostcamp te organiseren.

De speed coaching-sessies vinden plaats in de Ruimte Ondernemen in Brussel (stand F8), waar naast het BAO nog een tiental overheidsinstanties is terug te vinden die zich bezighouden met de begeleiding van ondernemingen.

Adviseurs van de dienst 1819 (de informatie- en oriëntatiedienst die zich toelegt op de Brusselse ondernemer) bieden de kandidaat-ondernemers ook geleide beursbezoeken aan door hen te introduceren bij verschillende stands en adviseurs.

Praktische informatie: www.entreprendreondernemen.be De toegang tot de beurs is gratis, maar je moet wel vooraf online inschrijven. De deelname aan de speedcoaching-sessies is ook gratis. Reserveren is niet mogelijk. Voor de geleide bezoeken moet je wel vooraf inschrijven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content