VeroTech Starter van het Jaar

VeroTech uit Heverlee is door Trends uitgeroepen tot Starter van het Jaar in de provincie Vlaams-Brabant. De specialist in embedded software wordt geleid door Veronique Van de Kerckhove.

Het is de tweede keer dat het economische magazine Trends deze trofee uitreikt in het kader van de Gazellen Awards. De Starter van het jaar is niet ouder dan 3 jaar en wordt bepaald op basis van groei en perspectieven. Veronique Van de Kerckhove richtte Verotech in 2010 op en biedt vandaag werk aan 33 ingenieurs. Die zijn gespecialiseerd in embedded software en worden voor specifieke projecten van zes tot acht maanden toegewezen aan klanten in de medische, elektronische en telecomsector.

Verotech zit in een sterke groeifase en wil dit jaar nog 20 ingenieurs in dienst nemen. Op termijn wil het naar 100 consultants evolueren. Veronique Van de Kerckhove werd begin 2011 tevens door Data News in beeld gebracht als één van de sterke dames die zelf een eigen bedrijf opstarten.

Op 19 maart organiseert Trends de nationale Gazellen awards event en wordt de trofee voor de Belgische starter van het jaar uitgereikt op basis van de winnaars uit de diverse provincies.

Partner Content