BelCenter neemt nationale adsl-klanten van E-Leven over

Telecomprovider Belcenter neemt de nationale adsl-klantenportefeuille van E-Leven over van de eerdere overnemer Free Belgian Network.

Telecomprovider Belcenter neemt de nationale adsl-klantenportefeuille van E-Leven over van de eerdere overnemer Free Belgian Network.

Even het verhaal terug oprakelen: Op 18 juli werd internetprovider E-Leven failliet verklaard en werd een curator aangesteld om de activa te verkopen. Enkele dagen later kondigde Luk Van Daele – een van de oprichters van E-Leven – aan dat het via de vennootschap Free Belgian Network de ADSL-klanten ging overnemen die via E-Leven aangesloten waren op het Scarlet-netwerk. Voor de adsl2-infrastructuur werd telecomoperator Destiny bereid gevonden tot een overname.

Nu verkoopt Luk Van Daele de door hem overgenomen (adsl1-)klanten opnieuw door aan het Brusselse BelCenter.

“Met deze overname moet BelCenter zijn status van alternatieve operator kunnen bevestigen en een nieuw marktsegment kunnen aanboren”, staat te lezen in een perbericht van BelCenter. “”We willen in de eerste plaats een kwaliteitsdienst garanderen aan de klanten van E-Leven. Door deze overname kunnen we ons bovendien versterken op een zeer concurrentiële markt, waar de nauwe band met onze klanten de doorslag moet geven.”

De klanten zullen de komende dagen op de hoogte gebracht worden via een officiële brief. De technische migratie naar het BelCenter-netwerk gaat ten laatste op 1 oktober 2008 van start.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content