Belgacom komt met Netflix-variant: ongelimiteerd films en series kijken voor 14,95 euro per maand

© Belga
Michael Ilegems Chef van Knack Focus en KnackFocus.be

Met de nieuwe Movies & Series Pass, een abonnementsformule à la Netflix en Rex & Rio van Telenet, kunnen Belgacom TV-klanten voor een vast bedrag van 14,95 euro per maand films en series kijken, op hun televisie of op hun mobiele apparaten.

Belgacom heeft haar op-aanvraag-catalogus uitgebreid met de Movies & Series Pass, die klanten voor 14,95 euro per maand onbeperkte toegang geeft tot een aanbod films en series (volgens Belgacom meer dan 400 per jaar). Elke dag wordt er een nieuwe film of aflevering toegevoegd.

Wie zich abonneert op deze Pass – via kanaal 13 van Belgacom TV of via het e-Services-account – kan de content, zonder reclame, bekijken op de zender ‘ms’. Dit kanaal is ook beschikbaar op de pc, Mac, smartphone of tablet via de TV Overal-app (maar de app kan enkel de content afspelen en biedt geen toegang tot de catalogus).

Naast dit abonnement op films en series biedt Belgacom nog enkele andere ‘ongelimiteerde passen’ aan, waaronder de Cinefeel Pass voor fans van filmklassiekers (9,95 euro), de Kids Pass met programma’s en series voor kinderen (7,95 euro) en de Net Gemist-Pass met het op-aanvraagaanbod van VRT (5,95 euro).

Deze abonnementsformule is vergelijkbaar met die van Netflix en die van Rex & Rio van concurrent Telenet.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content