Belgacom neemt The Phone House over

Belgacom neemt de winkelketen The Phone House België over voor 22 miljoen euro. Dat meldt Belgacom in een persbericht. The Phone House blijft telecomproducten en -diensten verkopen onder de eigen merknaam. De keten heeft 114 winkels in ons land en telt meer dan 450 medewerkers. Belgacom sloot met de joint venture tussen Best Buy en Carphone Warehouse een akkoord af voor de overname van de beheersvennootschap van de keten. “De overname van de verkooppunten van The Phone House België brengt Belgacom nog dichter bij haar klanten, om ze beter aangepaste en gepersonaliseerde diensten aan te bieden”, zo luidt het in het persbericht. “Met zijn 114 winkels sluit The Phone House België naadloos aan bij het distributienet van Belgacom. Hierdoor kan Belgacom haar aanwezigheid in de distributie van mobiele producten en diensten versterken.”

Belgacom neemt de winkelketen The Phone House België over voor 22 miljoen euro. Dat meldt Belgacom in een persbericht.

The Phone House blijft telecomproducten en -diensten verkopen onder de eigen merknaam. De keten heeft 114 winkels in ons land en telt meer dan 450 medewerkers.

Belgacom sloot met de joint venture tussen Best Buy en Carphone Warehouse een akkoord af voor de overname van de beheersvennootschap van de keten.

“De overname van de verkooppunten van The Phone House België brengt Belgacom nog dichter bij haar klanten, om ze beter aangepaste en gepersonaliseerde diensten aan te bieden”, zo luidt het in het persbericht. “Met zijn 114 winkels sluit The Phone House België naadloos aan bij het distributienet van Belgacom. Hierdoor kan Belgacom haar aanwezigheid in de distributie van mobiele producten en diensten versterken.”

Dankzij de overname kan ook beter ingespeeld worden op de verwachtingen van de permanent evoluerende telecommarkt en op de groeiende vraag naar innovatieve producten en diensten zoals smartphones, mobiel internet en convergente packs, zo meldt de telco nog.

Partner Content