Belgacom verhoogt snelheden en volumes van internetabonnees

Frederik Tibau expert Digital Innovation & Growth bij Agoria

In een reactie op de prijsstijgingen bij Telenet, verhoogt Belgacom de snelheden van zijn internetabonnementen, en worden de datalimieten verruimd. De tarieven blijven gelijk of dalen licht.

In een reactie op de prijsstijgingen bij Telenet, verhoogt Belgacom de snelheden van zijn internetabonnementen, en worden de datalimieten verruimd. De tarieven blijven gelijk of dalen licht. ‘Internet Start’ krijgt op 1 november een snelheidsverhoging van 3 Mbps naar 15 Mbps (down), en van 400 kbps naar 1,5 Mbps (up). Het tarief blijft op 19,15 euro per maand. De variant zonder vaste lijn daalt vanaf september in prijs van 32,92 euro naar 24,95 euro.

De datalimiet van 15 GB wordt vanaf 1 september opgetrokken tot 50 GB. Overigens kan de limiet voor 7,5 euro per maand worden ‘afgekocht’. Voordien was dat nog 10 euro per maand.

‘Internet Comfort’ wordt op 1 september in snelheid verhoogd van 12 Mbps naar 15 Mbps (down) en 1,5 Mbps naar 2,5 Mbps (up), met een datalimiet van 100 GB per maand in plaats van 50 GB.

Bij ‘Internet Favorite’ (25 Mbps down; 3,5 Mbps up) vervalt de datalimiet van 100 GB.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content