‘Belgian Cyber Security Guide’ vertaald

Guy Kindermans Guy Kindermans is freelance journalist bij Data News.

Deze handige en toegankelijke cyberveiligheidsgids voor bedrijven kan na de Engelstalige versie nu ook in het Nederlands en Frans worden verkregen.

In deze woelige tijden rond informatiebeveiliging kunnen alle bedrijven, en in het bijzonder de kleinere bedrijven, best wat advies gebruiken hoe ze hun informatie kunnen beschermen. In deze cyberveiligheidsgids komen achtereenvolgens 10 essentiële veiligheidsprincipes en 10 noodzakelijke veiligheidsacties aan bod. Tevens werd een vragenlijst opgenomen, waarmee bedrijven een zelfevaluatie rond informatieveiligheid kunnen maken. Het geheel wordt afgerond met een lijst van contactgegevens, raamwerken voor cyber- en informatieveiligheid en een bibliografie.

De oorspronkelijke Engelstalige versie werd eind vorig jaar uitgegeven en nu kan deze ‘Gids’ ook in het Nederlands en het Frans worden verkregen. De verschillende versies kunnen onder meer op de site van het B-Ccentre worden gedownload.

Deze ‘Gids’ is een gezamenlijk initiatief van de International Chamber of Commerce Belgium, het VBO, EY, Microsoft, L-Sec, B-Ccentre en Isaca Belgium.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content