Belgisch Elision breidt uit naar Nederland

Elision, leverancier van e-commerce-software uit Kontich, betreedt de Nederlandse markt vanuit een vestiging in Houten. Het bedrijf biedt multichannel-oplossingen en advisering waarmee klanten hun online verkoop kunnen ondersteunen en een koppeling kunnen maken met hun backend-systemen.

Elision, leverancier van e-commerce-software uit het Belgische Kontich, betreedt de Nederlandse markt vanuit een vestiging in Houten. Het bedrijf biedt multichannel-oplossingen en advisering waarmee klanten hun online verkoop kunnen ondersteunen en een koppeling kunnen maken met hun backend-systemen.

De oplossingen van Elison is gebaseerd op software van hybris, Adobe, Copernica en Cronos Group voor oplossingen op het gebied van marketing, web experience management en e-handel.

Volgens Elision kunnen bedrijven met de software fysieke verkooppunten integreren met hun webshop en backoffice-systemen. Dat moet leiden tot een betere dienstverlening en een hoger resultaat.

Ook kan met behulp van de software productinformatie en commerciële informatie die verspreid worden via de online kanalen (internet, mobiel, call center) en de offlinekanalen (print, dm-campagnes, point of sale-materiaal) beter op elkaar worden afgestemd.

Bron: Computable

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content