Belgische dj beweert al een iPhone 6 te bezitten

© Facebook
Michael Ilegems Chef van Knack Focus en KnackFocus.be

De Belg Alain de Proost, beter bekend onder zijn dj-naam Daddy K, wil zijn Facebookfans doen geloven dat hij in avant-première een iPhone 6 ontvangen heeft.

De Belgische dj en Apple-aficionado Daddy K, alias Alain de Proost, zegt op zijn Facebookpagina dat hij in het bezit is van een iPhone 6, Apple’s nieuwste paradepaardje dat pas dit najaar pas verwacht wordt. Hij zou het toestel in avant-première gekregen hebben om het uit te testen.

Releasedatum

De Proost denkt zelfs de exacte releasedatum van de iPhone 6 al te kennen. ‘Wees op de afspraak op 19 september, vrienden, en ik kan jullie verzekeren dat dit 1000 procent echt is’, schrijft hij op Facebook.

Vraagtekens

Bij zijn Facebookbericht plaatste de dj ook een foto van zijn nieuwste speeltje. De site Belgium-iPhone, gespecialiseerd in Apple-apparaten, plaatst echter vraagtekens bij de echtheid van het toestel. ‘De afwerking van Daddy K’s apparaat is niet hetzelfde als die van een product dat door Apple is gemaakt’, klinkt het. ‘We kunnen ook vaststellen dat de lens heel ver uit de chassis komt en dat de flash lijkt te ontbreken. Om nog maar te zwijgen over de plastic bandjes die niet terug te vinden zouden zijn in de afgewerkte versie van het toestel.’

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content