Benny Corvers start ‘Prepared Mind’ op

Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Benny Corvers verlaat Getronics om samen met vier nieuwe collega’s het bedrijf Prepared Mind op te richten.

Benny Corvers verlaat Getronics om samen met vier nieuwe collega’s het bedrijf Prepared Mind op te richten: een consultancybureau gespecialiseerd in innovaties rond werken en meer specifiek nieuwe manieren van werken en het organiseren van de werktaken volgens de ‘New World of Work’ aanpak.

De afgelopen zes jaar was Corvers ‘director consulting en business development’ bij Getronics Belux. Hij begon zijn carrière als onderzoeksassistent aan de KULeuven in september 1994, alvorens hij consultant werd bij Warmoes & Associates (van november 1996 tot december ’98). Daarna ging hij aan de slag bij Getronics, aanvankelijk als ‘principal consultant’. Nadien werd hij ‘director Microsoft Alliance EMEA’ in Amsterdam. In juli 2004 ruilde hij die job in voor een overzeese functie in Seattle waar hij ‘director Global Microsoft Alliance’ was.

In april 2006 keerde hij terug naar België als ’talent manager’ voor de Getronics-vestiging in Brussel. Die functie vervulde hij dus tot 2007. Prepared Mind wil ondernemingen naar de 21ste eeuw loodsen door te steunen op de ‘Total Workplace Innovation’ (TWIN) methodiek, die een aantal concepten en methodes integreert uit de New World of Work en uit Social Innovation. Het team dekt vier expertisedomeinen af: mensen, cultuur, systemen en organisatorische structuur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content