Betaalversie ‘Stievie Premium’ gelanceerd

. © .

De tv-app Stievie is uitgebreid met een Premium-abonnement. Vanaf vandaag zijn achttien zenders op alle schermen te bekijken, live of uitgesteld tot zes dagen.

Via Stievie Free zijn nu al de zenders VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTMKZOOM, KADET en Qmusic gratis te bekijken. De dienst blijft bestaan, maar zal voortaan een platform delen met Stievie Premium. De betalende dienst heeft ook zenders van VRT (Één, Canvas en Ketnet), SBS (VIER, VIJF en ZES), Discovery (Eurosport, TLC, Discovery Channel) en FOX (National Geographic, Nat Geo Wild) in het aanbod.

Stievie werd oorspronkelijk in 2013 al gelanceerd als een betaalde tv-app, waarin tien Vlaamse zenders werden aangeboden. Na twee jaar werd de dienst uit de app-stores gehaald en vervangen door Stievie Free. De betaalde dienst bleef tot nu wel beschikbaar voor bestaande gebruikers, die automatisch zullen overstappen op Stievie Premium.

Opnames

Net zoals bij de gratis variant, is het bij Stievie Premium mogelijk om programma’s via het tv-scherm te bekijken door casting (met onder meer Chromecast en Airplay). Met de betalende formule is het ook mogelijk om opnames te maken, die later zonder internetverbinding te bekijken zijn.

Per abonnement kan één stream tegelijk worden bekeken. In de toekomst zal het aanbod worden uitgebreid met bijkomende pakketten. Zo komen er op termijn ook formules voor het kijken op meerdere schermen tegelijk.

Partner Content