BlackBerry presenteert nieuw wereldwijd partnerprogramma

Overwinning BlackBerry in patentzaak Qualcomm
Michel van der Ven
Michel van der Ven Technologiejournalist bij Data News.

BlackBerry heeft dinsdag het nieuwe overkoepelende BlackBerry Partner Program voorgesteld. Daarmee worden het BlackBerry Enterprise Partner Program en het BlackBerry Cylance Partner Program gecombineerd tot één programma.

Met het nieuwe internationale programma wil BlackBerry zijn partners nog verder ondersteunen om groei en innovatie mogelijk te maken. Het BlackBerry Partner Program biedt volgens het bedrijf een gemeenschappelijk portaal met real-time toegang tot vernieuwde trainingen, tools en hulpmiddelen om de partners te ondersteunen.

Als onderdeel van het programma krijgen ruim 2.200 BlackBerry-resellers en -distributiepartners toegang tot het volledige portfolio van BlackBerry-oplossingen: alle opties voor cyberbeveiliging en endpoint-management worden beschikbaar gesteld.

Andere voordelen van het nieuwe programma zijn toegang tot de Bèta-community en kennisbank om producten te testen voordat ze worden uitgebracht, en de beschikbaarheid van Not For Resale (NFR)-licenties, zodat partners implementaties kunnen testen en uitproberen binnen een virtuele sandbox-omgeving.

In samenwerking met Dutch IT-channel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content