Brocade en McAfee slaan handen in elkaar

Netwerkspecialist Brocade gaat in zee met McAfee om totaaloplossingen te kunnen aanbieden.

Netwerkspecialist Brocade gaat in zee met McAfee om totaaloplossingen te kunnen aanbieden.

Met zowel SAN- als IP-oplossingen in zijn portfolio, breidt Brocade zijn aanbod nu ook uit met de securityproducten van McAfee. Met die laatste ging de netwerkspecialist daarvoor een strategisch partnership aan, waarbij factoren als ’time to market’ en de reputatie van McAfee zeker een rol speelden.

Met de securityproducten erbij kan Brocade in de lan-wereld nu end-to-end oplossingen aanbieden in concurrentie met bedrijven als Cisco en Juniper, klinkt het. “Vroeger konden we al helpen bij het sturen van securitybeslissingen, maar nu kunnen we die ook implementeren”, stelt Steven De Ruyver, country manager bij Brocade Belux.

Op korte termijn zal hij samenzitten met de locale vestiging van McAfee en de respectievelijke partners hoe de nieuwe overeenkomst in de praktijk kan worden omgezet, gezien de beschikbare resources. Brocade onderstreept in ieder geval uitdrukkelijk dat het hen menens is met die diensten, geheel in het besef dat securityproducten ook een band van vertrouwen tussen klant en leverancier vereisen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content