BT wint miljoenendeal bij Navo

Stefan Grommen Stefan Grommen est rédacteur de Data News.

De Navo heeft BT gekozen voor de levering van netwerkdiensten. Het contract is goed voor 47 miljoen euro over 5 jaar. Binnen de opdracht moet BT instaan voor het netwerk van de Navo tussen meer dan 70 locaties in de Navo en Balkanlanden. Het contract omvat de migratie van de bestaande backbone naar BT Ethernet Connect. Ethernet Connect is een intelligent netwerk dat is ontworpen voor grote organisaties die de volledige controle over hun IP-architectuur vragen en hun infrastructuur op hun eigen manier willen ontwikkelen. De NAVO krijgt ook de beschikking over BT’s Ethernet Connect E-LINE dienst, die beschermde bandbreedte biedt voor bedrijfskritieke applicaties die tussen locaties draaien.

De Navo heeft BT gekozen voor de levering van netwerkdiensten. Het contract is goed voor 47 miljoen euro over 5 jaar.

Binnen de opdracht moet BT instaan voor het netwerk van de Navo tussen meer dan 70 locaties in de Navo en Balkanlanden. Het contract omvat de migratie van de bestaande backbone naar BT Ethernet Connect. Ethernet Connect is een intelligent netwerk dat is ontworpen voor grote organisaties die de volledige controle over hun IP-architectuur vragen en hun infrastructuur op hun eigen manier willen ontwikkelen. De NAVO krijgt ook de beschikking over BT’s Ethernet Connect E-LINE dienst, die beschermde bandbreedte biedt voor bedrijfskritieke applicaties die tussen locaties draaien.

Ethernet Connect vormt de basis voor een zwaarbeveiligd Wide Area Network (WAN) van de Navo. BT zal ook instaan voor de nodige hardware. Het bedrijf noemt het contract “een geweldige erkenning”. BT is al jaren een belangrijke technologieleverancier van de Navo.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content