CeBIT 2009 – dag 3

Stefan Grommen Stefan Grommen est rédacteur de Data News.

Nog een laatste blik op deze editie van CeBIT.

Nog een laatste blik op deze editie van CeBIT.

Ja, het was wat minder dan vorige jaren in bezoekersaantallen en expositieruimte. Maar om nu helemaal de dramatische toer op te gaan zoals sommige concurrerende media doen? Daar laten wij ons niet toe verleiden. Uiteindelijk kun je met een goedgemikte selectie foto’s zowat alles bewijzen: in beide richtingen. Laten we dat even in de praktijk brengen…

DesolaatDe beursterreinen van CeBIT zien er desolaat uit. Na wat zoekwerk vinden we een enkeling die druk aan het bellen is.

Gapende vlakteHet Korea-paviljoen raakte niet helemaal opgevuld. Het bewijs: een gapende vlakte in het midden van de hal.

Wel bier, geen drinkersZelfs geen volk op het terras van de Münchner Halle – de biertent op de beursvloer? Dit zijn zware crisistijden!

Wél druk!Of vergeet toch bovenstaande foto’s: zoals je ziet was het zoals elk jaar weer een drukte van jewelste in de gangen.

Duwen en trekkenMensen vergaapten zich aan al dat fraais en drumden zich een weg om bijvoorbeeld dit aanraakscherm toch maar even …euh aan te raken.

Veel bier, veel drinkersEn de drinkers zaten natuurlijk niet op het terras van een foute biertent, maar op dit Russisch feestje van Kaspersky waar de drank rijkelijk vloeide en de crisis vlotjes doorgespoeld werd.

Om dus maar te zeggen: met foto’s kun je echt alle kanten op. De waarheid ligt zoals zo vaak ergens in het midden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content