Cécile Gonfroid (RTBF) is CIO of the Year 2013

Cécile Gonfroid is door Data News uitgeroepen tot cio van het jaar. Ze krijgt veel lof voor de integratie van de broadcast- en informatica-omgeving bij de RTBF.

Cécile Gonfroid is door Data News uitgeroepen tot cio van het jaar. Ze krijgt veel lof voor de integratie van de broadcast- en informatica-omgeving bij de RTBF.

Gonfroid kreeg in 2009 de leiding van de technologie-afdeling van de RTBF in handen. Sindsdien slaagde ze er met succes in om broadcasting en it – twee totaal verschillende werelden – met elkaar te integreren en tegelijk naar een hoger niveau te tillen.

“Cio van het jaar zijn is nog eens een extra motivatie om verder te blijven bouwen aan onze projecten en onze diensten van morgen”, zegt Gonfroid in Data News. “Het is ook een erkenning van het mooie werk dat een ervaren en innovatief team de voorbije vier jaar heeft geleverd. Onze investeringen worden duidelijk ook erkend buiten de eigen muren.”

De prijs voor CIO of the Year wordt al voor de 21ste keer uitgereikt door Data News. De redactie van it-vakblad selecteerde de top-10. Via een online stemming – waar vierduizend mensen aan deelnamen – werd de top-drie bepaald. Daarop ging een vakjury in conclaaf om de winnaar te bepalen.

De cio van de RTBF treedt met deze titel in de voetsporen van Luc Verbist van De Persgroep. Ze haalde het daarbij van Paul Danneels van VDAB en Frank Stockx van ING.

Meer info over de procedure en de jury kan u nalezen op http://datanews.be/CIO. Het interview met Cécile Gonfroid kan u lezen in Data News 18/2013 van 22 november.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content