CIO of the Year: dit is uw laatste kans om de uitreiking bij te wonen

www.datanewscio.be © DN

Op 21 november maakt Data News bekend wie CIO of the Year wordt. Wil u er bij zijn op dit exclusieve CIO-event? Dan is dit uw laatste kans om te registreren.

Wil u live ontdekken wie dit jaar met de prestigieuze titel van CIO of the Year aan de haal gaat? En wie een felbegeerde award voor ICT/Digital Project of the Year in de wacht sleept? Dit is uw laatste kans om er op 21 november bij te zijn in de Brusselse Event Lounge. Registreren kan via https://datanewscio.be/requestforcio. Net zoals vorig jaar is de toegang helemaal gratis voor CIO’s, CTO’s, CDO’s en andere ICT-executives. Het belooft dus een bijzondere netwerkavond te worden.

Data News organiseert het evenement al voor de twaalfde keer. Data News wil zo een CIO in de bloemetjes zetten die werk maakt van de digitale transformatie in de organisatie waar hij of zij voor werkt, zonder de operationele IT uit het oog te verliezen. De winnaar wordt gekozen aan de hand van stemmen van het lezerspubliek van Data News, en de stem van de professionele jury. Voor de ICT/Digital Projects of the Year zijn het innovatieve karakter van de oplossing, de uitwerking en de aantoonbare meerwaarde doorslaggevende elementen.

Alle info en het volledige programma vindt u op www.datanewscio.be waar u ook uw gratis registratie kan aanvragen. Graag tot 21 november!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content