Cisco haalt zwaar uit naar Juniper

Luc Blyaert was hoofdredacteur bij Data News

Met een behoorlijk scherpe website en video pakt Cisco zijn …

Met een behoorlijk scherpe website en video pakt Cisco zijn aartsrivaal Juniper zwaar aan met verwijten over laattijdige leveringen en overdreven beloften.

Het is helemaal niet de stijl van Cisco om de spot te drijven met zijn concurrenten, maar deze keer schiet de netwerkleverancier uit San José met scherp. Op de website www.overpromisesunderdelivers.net hekelt het Juniper in een best grappige video over een slecht afgeleverde pizza. Er staat ook een teller waarop gewezen wordt op de door Juniper aangekondigde producten die nog steeds niet afgeleverd zijn.

Juniper doet het af als een publiciteitstunt. Tot 2 jaar geleden pakte Juniper zelf uit met bijtende cartoons van Kevin Pope over de producten van Cisco. Daar kwam een einde aan in maart 2009.

Cisco gaat door een heuse reorganisatie en voelt net zoals Juniper de druk van HP dat zich steeds meer op de netwerkmarkt gooit. Vorige maand plukte Cisco-ceo John Chambers nog twee topmannen weg van bij Juniper. Eén en ander heeft de concurrentie tussen beide rivalen enkel nog aangescherpt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content