Clouddiensten van Dell en Atos voor Wolters Kluwer

© Belga

Dell Services en Atos slaan de handen in elkaar om klanten van uitgeverij Wolters Kluwer cloud-gebaseerde ict-infrastructuurdiensten te kunnen leveren, alsook wereldwijde ondersteuning in de juridische, fiscale en financiële sector, en de gezondheidszorg.

Dell Services en Atos slaan de handen in elkaar om klanten van uitgeverij Wolters Kluwer cloud-gebaseerde ict-infrastructuurdiensten te kunnen leveren, alsook wereldwijde ondersteuning in de juridische, fiscale en financiële sector, en de gezondheidszorg. De versnelde acceptatie van workflow oplossingen, mobiele toepassingen en de hogere eisen die aan de snelle beschikbaarheid van content worden gesteld, maken de toegang tot cloud-gebaseerde oplossingen met een hoge beschikbaarheid noodzakelijk.

Wolters Kluwer biedt bijna 70 procent van zijn portfolio online aan en/of via zijn aanbod software en services. Om deze reden is de aanwezigheid van een veilige en betrouwbare infrastructuur doorslaggevend voor een goede service aan klanten.

Dell Services en dienstenleverancier Atos zullen gezamenlijk een catalogus aanbieden met een gestandaardiseerd, gelaagd aanbod van diensten. Dit biedt Wolters Kluwer extra flexibiliteit om unieke bedrijfsmodellen in de diverse klantsegmenten wereldwijd te ondersteunen.

Dit is belangrijk om een wendbare onderneming te creëren die in staat is haar technologische capaciteit af te stemmen op fluctuaties in volumes die zich gedurende en tussen piekperiodes kunnen voordoen. Bovendien kan Wolter Kluwers zijn ondersteuning afhankelijk van de klantbehoefte op- of afschalen.

Dell Services en Atos bieden verschillende diensten voor de ict-infrastructuur van Wolters Kluwer in Noord-Amerika en Europa aan, waaronder applicatiehosting, helpdesk, opslag, networking en ‘managed security’.

I.s.m. Computable

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content