CloudMakelaar vergelijkt zakelijk aanbod in België

Peter Witsenburg, die enkele jaren terug Belgian cloud opzette, gaat met CloudMakelaar bemiddelen tussen cloudaanbieders en hun potentiële klanten.

Peter Witsenburg, die enkele jaren terug Belgian cloud (vandaag onderdeel van Beltug) opzette, gaat met CloudMakelaar bemiddelen tussen cloudaanbieders en hun potentiële klanten.

Witsenburg is met CloudMakelaar naar eigen zeggen de eerste die dergelijke diensten aanbiedt. Het bedrijf richt zich op kleine- en middelgrote bedrijven die van cloud willen veranderen of de stap er naar willen zetten.

De juiste cloudaanbieders kiezen is volgens het bedrijf geen evidentie. Ook omdat bedrijven vaak meerdere partners kiezen wat de keuze of het bijhouden van de SLA’s nog complex. Daarbij gaat het om IaaS, PaaS en Saas-aanbieders

“België kent tientallen aanbieders van clouddiensten, waaronder internationale partijen zoals Google, Microsoft en Salesforce.com. Wij helpen de ondernemers om te gaan met het beheer van meerdere providers die oplossingen zoals crm en boekhouding in de cloud en online werkplekken leveren”, aldus Witsenburg.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content