Computacenter neemt Informatic Services IS over

Computacenter versterkt zijn positie in Franstalige België door de overname van Informatic Services IS uit Louvain-la-Neuve.

Computacenter versterkt zijn positie in Franstalige België door de overname van Informatic Services IS uit Louvain-la-Neuve.

Informatic Services IS is al meer dan twintig jaar actief als aanbieder van IT-infrastructuurdiensten aan KMO’s en grote bedrijven. Het bedrijf uit Louvain-la-Neuve staat vooral sterk in de farmaceutische industrie, maar heeft ook een aantal industriële klanten. Informatic Services IS telt 80 werknemers.

Computacenter integreert alle activiteiten van Informatic Services IS per direct in zijn eigen organisatie en vergroot daarmee zijn aanbod van managed services. “Deze integratie kadert in een verdere groeistrategie van beide bedrijven. Onze gecombineerde marktexpertise moet de dienstverlening naar onze klanten nog verder kunnen verbeteren,” zegt Lieven Bergmans, General Manager van Computacenter België en Nederland.

Myriam Malou, General Manager van Informatic Services IS, zegt dat haar bedrijf dezelfde cultuur en dezelfde waarden deelt met Computacenter. “Door ons te integreren in een internationale groep, bieden we onze klanten zowel als onze medewerkers nieuwe perspectieven,” zegt Malou.

De nieuwe organisatie telt voortaan 200 medewerker, waarvan ongeveer 160 IT’ers. De betrokkenen willen niets kwijt over de financiële details van de overname.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content