Contraste Europe neemt meerderheid in Defimedia

Contraste Europe wordt actief in Wallonië. Het bedrijf participeert in Defimedia.

Contraste Europe wordt actief in Wallonië. Het bedrijf participeert in Defimedia.

Defimedia, gevestigt in Namen en Luik focust zich op internetontwikkeling en advies. Het gaat in eerste instantie om een participatie van 45 procent, samen met een kapitaalsverhoging moet dat eind dit jaar 60 procent zijn.

Contraste Europe, dat zich profileert als ict service integrator, wil met de meerderheidsparticipatie zijn aanwezigheid in Wallonië versterken. Vandaag is het bedrijf verder nog actief in Brussel, Luxemburg, parijs, Rijsel, Montpellier en Geneve. Beide bedrijven tellen samen 270 werknemers en hebben een gezamelijke omzet van 26 miljoen euro.

Volgens een persmededeling van het moederbedrijf zijn beide ondernemingen wel complementair. Zo richt eerstgenoemde zich op de financiële sector en grote privé- en overheidsorganisaties, waar Defimedia zich op kmo’s en de waalse overheidssector richt.

De leiding van Defimedia blijft in handen van Anne Marie Heller, Olivier de Wasseige en Luc Ponsard. Zij gaan daarbij samenwerken met Eddy De Vriese, bij Contrastre Europe verantwoordelijk voor de Waalse en Luxemburgse markt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content